diumenge, 11 de desembre del 2011

Pearltrees

Pearltrees és una pàgina web existent des del 2009 que permet gratuitament organitzar i compartir tot allò que ens agrada d'Internet. El nom Pearltrees provè de l'anglès i vol dir arbre de perles; la forma en què s'organitza el contingut del programa és en un esquema semblant a un arbre del qual penjen perles.
La funció d'organitzar els continguts en linea tots agrupats per temàtiques ens serà molt útil en el moment que volguem trobar qualsevol cosa. Totes les perles contenen enllaços que ens portaran cap a un espai web o cap a una altra arbre.
Pearltrees són públics i accessibles per a tots els usuaris. A més, podem compartir els nostres arbres a xarxes socials com Facebook o Twitter.
El funcionament no m'ha semblat gaire sencill, tot i que es tracta d'anar afegint perles, editar-les i anar afegint nous arbres, etc.
També es poden fer amics al Pearltrees i afegir-los als teus arbres per saber quins són els seus interessos.
A classe de GITIC vam utilitzar per grups el programa per tal de fer una recopilació d'informació sobre el tema que volguessim.
Així va quedar el nostre arbre sobre la PUBLICITAT:



El Pearltrees ens pot ser molt útil a l'hora de realitzar un treball on haguem de recopilar molta informació. Amb ell podrem distribuir-ho tot i facilitar-nos la tasca. Un cop el saps fer servir pot arribar a ser una molt bona eina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada