dijous, 24 de novembre del 2011

Publicació Digital

La Publicació Digital consisteix en fer el seguiment durant sis setmanes a un comunicador. La persona a seguir es  consensuada pel grup. L'objectiu principal del treball és aconseguir demostrar que aquesta persona és un bon comunicador/a.
Les persones a seguir escollides per la classe han estat Francesc Torralba, Josep Cuní, Julia Otero, Toni Moog, Andreu Buenafuente, Eduard Punset, Victor Amela i Jordi Basté, amb les seves respectives pàgines web.

El nostre grup vam triar a Antoni Bassas, un periodista barceloní que ha treballat a la ràdio amb Catalunya Ràdio, a la premsa amb el Diari Ara, i a la televisió on actualment fa de corresponsal de TV3 a Washintong.
El seguiment que vam fer va ser mitjançant tots els medis comunicatius possibles: el seu Blog, el Diari Ara, la Ràdio i el seu Twitter personal.
Després de realitzar el seguiment vam poder afirmar que sí era un bon comunicador.
Antoni Bassas es comunica de forma clara i concissa. És directe, entenedor i utilitza sovint el sentit de l'humor. És un periodista força independent en quant a que sempre dona el seu punt de vista. A més, és sincer i imparcial.
A l'apartat de Twitter vam crear el Hashtag #bassasboncomunicador on podreu veure tots els tweet que vam escriure.

Per concloure, vull afegir que aquest treball ens ha servit per conèixer comunicadors que potser no sabiem qui eren i a la vegada per captar les seves estratègies comunicatives per arribar a utilitzar-les nosaltres mateixos. Amb la publicació digital i el treball de Com parlar bé en públic al final aprendrem a comunicar-nos correctament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada