dilluns, 17 d’octubre del 2011

Edició multimèdia

Prezi és una aplicació que permet crear presentacions online. Enlloc de fer servir les diapositives tradicionals, Prezi utilitza una mena d'esquema infinit on mitjançant zooms anem fent un recorregut per tota la presentació. Es poden utilitzar tota mena d'elements, ja siguin imatges, fotografies, links, textos, etc. Aquestes presentacions resultants les pots compartir amb els teus companys i es poden visualitzar en linea o bé, descarregar-les i guardar-les al PC.

Mitjançant el compte que vam crear del Prezi, avui hem dedicat la sesió a crear una presentació. En ella hem inclòs un video elaborat amb el programa Windows Live Movie Maker. Es tracta d'un programa que ve incorporat amb l'instalació del Windows, de Microsoft. Bàsicament serveix per fer videos, editar-los o afegir transicions o efectes... També s'hi poden afegir títols o crèdits.

Per afegir-li música a aquest video hem utilitzat un programa anomenat Audacity que ens ha ajudat a fer barrejes amb diferents cançons. L'Audacity és un programa exclusiu per editar, gravar i modificar música. Es poden fer talls i barreges de cançons.

Un cop acabada d'editar la melodia escollida per fer d'acompanyament, la hem importat al video que havíem fet amb el Movie Maker. Quan ja hem tingut enllestit el video sencer l'hem pujat a Youtube per poder introduir-lo a la nostra presentació Prezi.

Aquí tenim el resultat obtingut:


Finalment, vull emfatitzar l'utilitat que ha tingut Prezi en les presentacions que hem fet al llarg de tot el curs. És un mètode innovador i dinàmic que ens ha ajudat molt a fer més amenes les nostres exposicions orals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada